www.tresfanball.com

© Tres Fan Ball


Biografia

Inici

Discs

Concerts

Fotos

Descàrregues

Premsa

Contacte

 

 

Tres Fan Ball som:

 
     
 

Vicent Pastor

 
     
 

Fabrici Banyos

 
     
 

Dídac Palau

 
     
 

Joan Mora

 
     
 

Manel Mateu

 
 

 

 
 

Salva Llosà

 
     
 

Jordi Pastor

 
     
     
     
     
     
     
     

Públic

 

De tot tipus. Des del públic més menut a través de festes en col·legis i instituts, passant per joves en setmanes culturals i de la joventut, sols dones com la Setmana de la Dona, festers, clavaris i clavarieses, falles i fins i tot festes de la gent gran.

 

Llocs on s'actua

En tot aquest temps que Tres Fan Ball té d'història les actuacions han sigut molt variades, en funció del públic, activitat, situació geogràfica, edat, etc. Encara que puguen ser molt diferents, una cosa determinant és la voluntat de fer festa i passar-ho bé. En aquest sentit s'han fet actuacions de festes als col·legis, instituts, trobades d'escoles en valencià, setmanes culturals i de la joventut, festes a la universitat, festes de benvinguda al curs acadèmic, aplecs comarcals de bandes de música, grups de danses; festes de Sant Antoni, porrats de Sant Blai, carnestoltes, falles, festes majors dels pobles, festes reivindicatives com el 25 d'abril, el 9 d'octubre o el darrer diumenge d'octubre; festivals de música tradicional, tant al País Valencià com al llarg dels Països Catalans.


Amics i amigues

Un dels aspectes més destacables d'aquest tipus de música, és els contactes i l'amistat que es fa en els llocs on actues. Des de l'inici vàrem tindre una relació especial amb la gent de Girondell (Castelló) on ens trobàvem al Mas de Noguera (L'Alt Millars) i allà tocàvem i ballàvem fins a molt tard. Amb la gent del Mussol (Quart) i del Bassot (Burjassot). Els amics i amigues de Muro d'Alcoi (El Comtat), amb els quals moltes coses hem de contar. Amb la Colla de Correcassoles de Potries (La Safor) i la gent de la Vall de La Gallinera. Els de Vinaròs (Baix Maestrat) i els d'Ares del Maestrat (L'Alt Maestrat) quedant-nos allí en una casa rural i fent un bureo a una sala que l'Ajuntament els va deixar.
En aquest període moltes son les amistats que hem anat fent. Amistats que han seguit en el temps, consolidant-se fins i tot amb trobades anuals que realitzem un cap de setmana del mes de novembre a l'Embassament de Benaixeve (Els Serrans), on la música i el ball son els protagonistes. Quants bons records! A tots i totes us estem agraïts, aprofitem per dir-ho, pel tracte rebut.

     
 

Presentació

 
     
   

Inicis

   
         
   

Formació

 
     
 

Repertori, balls, instruments

 
     
         
   

YouTube:

   
         
   

Picanya   2017

   
         
    Burjassot   2016    
         
   

Alcàsser   2013

   
         
   

Canal 9 · Trau la llengüa  2011

   
         
   

Canal 9 · Arrels   2007

   
         
 

© Tres Fan Ball