www.tresfanball.com

© Tres Fan Ball


Biografia

Inici

Discs

Concerts

Fotos

Descàrregues

Premsa

Contacte

 

 

Tres Fan Ball som:

 
     
 

Vicent Pastor

 
     
 

Fabrici Banyos

 
     
 

Dídac Palau

 
     
 

Joan Mora

 
     
 

Manel Mateu

 
 

 

 
 

Salva Llosà

 
     
 

Jordi Pastor

 
     
     
     
     
     
     

Repertori

 

El repertori majoritàriament és autòcton i darrere hi ha un treball de recerca i investigació. Existeix un treball de camp, recorrent pobles i entrevistant-nos amb gent major o bé arreplegant el que ja n’hi ha recuperat.

 

Balls

En una actuació sempre es procura variar i adaptar els balls per fer-los assequibles al públic assistent. Balls de parella com el pasdoble, vals, masurca, scotish, havanera, jota, fox, etc., albaes, marxes mores i danses col·lectives existents o de creació pròpia, adaptant balls d'ací i de fora, donant-li el toc mediterrani com signe de marcat protagonisme tant pels ritmes com pels instruments amb que els interpretem.
L'explicació i demostració dels balls la fem nosaltres des del mateix entaulat o al mateix lloc on es balla, entre el públic.
A través d'una selecció de balls, fem explicacions adaptades i assequibles per a la gent assistent. No cal saber ballar. Tot açò amb una dinàmica divertida, fresca i informal, on la participació és el més important de l'objectiu que ens plantegem.

Ressaltem la important tasca que han fet els grups de danses en la repercussió i difusió de la música, el ball i la indumentària valenciana; però amb una diferència de repertori, Tres Fan Ball fem una proposta més popular i participativa, oferint tota la frescor i vitalitat que té per sí mateixa. Nosaltres posem la música i la gresca, amb la força, frescor i alegria que una nit de ball ens proporciona.


Instruments

Els que utilitzem són d'un marcat caràcter mediterrani, respectant els autòctons, vius i presents a hores d'ara, intentant recuperar d'altres que ja malauradament s'havien perdut a la nostra terra.

Els instruments que utilitzem són: violí, flabiol valencià, dolçaina, tarota, gralla, acordió diatònic, guitarra, guitarró, sac de gemecs, viola de roda, clarinet, bouzuki, baix acústic, banjo, bateria i percussions tradicionals.

     
 

Presentació

 
     
   

Inicis

   
         
   

Formació

 
     
 

Públic i amics

 
     
         
   

YouTube:

   
         
   

Picanya   2017

   
         
    Burjassot   2016    
         
   

Alcàsser   2013

   
         
   

Canal 9 · Trau la llengüa  2011

   
         
   

Canal 9 · Arrels   2007

   
         

© Tres Fan Ball